Grim Muerto

Grim Muerto

Grim Muerto är en videoslot från spelutvecklaren Play’n GO och det är alltid en garanti för bra spel med snygg grafik. I Mexiko firas Dia de los Muertos, eller dödens dag, och det är här inspirationen är hämtad med dödskallar i olika färger samt skelett.

Grafik och tema

Liksom de flesta andra slotsen har även Grim Muerto fem hjul, tre rader och 20 vinstlinjer. Beroende på vilket casino du spelar på är den minsta respektive högsta insatsen 0.01 euro och 100 euro, medan det är 10 öre till 1 000 kronor när det är svensk valuta. Grafiken är mycket bra med hjärtan, rosor, skelett och dödskallar samt välgjorda, snygga animationer. Bakgrundsmusiken utgörs av typisk mariachimusik, vilket passar perfekt till temat.

Specialfunktioner

Det finns inte något egentligt bonusspel i Grim Muerto, men däremot andra funktioner som gör spelet roligare och ökar vinstchanserna.Under själva huvudspelet är ett slumpmässigt hjul markerat. Wild-symbolen föreställer en gitarr och om den skulle komma upp på det hjulet blir även de övriga symbolerna på hjulet ”vilda”.Scatter-symbolen föreställer en dödskalle på en bok och om du får upp två av dem kommer de fyra musikerna i mariachibandet att visa sig. Din uppgift blir att välja en av dem och hoppas på turen. Bakom dem finns nämligen både myntvinster samt en extra Scatter-symbol, men det finns även en nitlott.Om du skulle få minst tre Scatter-symboler aktiveras Free Spins-läget som ger dig 10 stycken gratissnurr. När du befinner dig i Free Spins-rundan kan du även få upp en dödskalle med lila ljus som ger dig ytterligare tre Free Spins eller sex stycken om du får upp två. Som om inte det vore nog räknas mariachimusikanterna som Wild-symboler under Free Spins-rundan och de kan dessutom expandera.

Sammanfattning

Grim Muerto är en videoslot som är snyggt gjord och har en bra spelkänsla. Du kommer definitivt få en rolig stund när du spelar det. 

Comments are closed.